WELLWAY SHOP
Korpa

AgeLXR - Nega Protiv Bora - 10 komada

AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
-10 %
AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR - Nega Protiv Bora - 10 komada

AgeLXR -  Nega Protiv Bora - POVRATITE VREME ZA 2 MINUTA!

Spektakularan efekat bez specijalističkih tretmana u kozmetičkom salonu. Bez injekcija, bez bolova.

AGELXR je revolucionarni preparat u obliku mikro kreme koji za 2 minuta smanjuje bore, kese ispod očiju i druge nesavršenosti kože. Efekat traje do 8 sati .Redovna upotreba kreme smanjuje stvaranje novih brazda, smanjuje bore, smanjuje proširene pore i promene boje, poboljšava elastičnost kože.

Revolucionarni sastav AGELXR-a je Argirelin, čije se delovanje utiče sa dejstvom botoksa, ali bez invazivnog punktiranja kože!

Argireline je odgovoran za čvrstu, elastičnu kožu i stimuliše proizvodnju kolagena i elastina. Pored toga, sprečava opuštanje i gubitak hidratacije, a kombinacija magnezijum silikata i natrijum silikata omogućava smanjenje vidljivosti pora, ujednačavanje strukture kože i deluje protiv starenja. Proizvod sadrži vitamine A, E, H, B5, B8 i biljna ulja bogata Omega-3 i Omega-6 kiselinama , značajno regeneriše, vlaže i pospešuje obnavljanje ćelije kože.

#nemambore

AGELXR je veoma efikasan. U pakovanju ćete naći 10 ili 30 ampula sa kapacitetom od 0,6 ml svaka. Jedna ampula je dovoljna za 2-3 primene!

Kako se koristi?

Za optimalne rezultate koristite AGELKSR direktno na očišćenu kožu.

Mesto nanošenja kreme malo navlažite vodom. Nanesite malu kap AGELKSR kreme na prst i nežnim tapkanjem rasporedite tanak sloj preko izabranog područja kože. Zatvorite epruvetu odmah nakon što utisnete kap u aplikaciju. Ostavite namazanu AGELKSR kremu na koži 2 - 3 minuta bez ikakvih mimičkih pokreta. Nalet hladnog vazduha (ventilator) ubrzava i pojačava efekat AGELKSR-a.

Opciono: Nanesite komplet za šminkanje. Šminka na bazi ulja može oslabiti efekat kreme.

Šta uzrokuje da krema deluje slično kao botoks bez njega u svom sastavu?

Glavni aktivni sastojak je argirelin peptid, odgovoran za čvrstu, elastičnu kožu i stimulisanje proizvodnje kolagena i elastina. Pored toga, sprečava opuštanje i gubitak hidratacije kože.

AgeLXR se nudi u obliku mikro ampula, koje garantuju optimalnu upotrebu aktivne supstance, štiteći kremu od oksidacije. Krema je namenjena osobama koje se bore sa borama i kesama ispod očiju. Umor, zadržavanje vode u organizmu, genetska stanja, kao i mnoge civilizacijske bolesti uzroci su kesa ispod očiju i drugih nesavršenosti kože.

Mnog žene i muškarci ne žele da se odluče za tretmane estetske medicine, zbog čega je AgeLXR mikro krema za lokalnu primenu na koži proboj u tehnologiji protiv starenja. Ovo je odgovor za sve one žene koje žele da podignu kvalitet i izgled kože na potpuno bezbedan način bez specijalizovanih tretmana.
Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
4.499,10 RSD
4.999,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 18163