WELLWAY SHOP
Korpa

AgeLXR - Nega Protiv Bora - 10 komada

AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR -  Nega Protiv Bora - 10 komada
AgeLXR - Nega Protiv Bora - 10 komada

AgeLXR -  Nega Protiv Bora - VRATITE VREME ZA 2 MINUTA!

Spektakularan efekat bez specijalističkih tretmana u kozmetičkom salonu. Bez injekcija, bez bolova.

AGELXR je revolucionarni preparat u obliku mikro kreme koji za 2 minuta smanjuje bore, kese ispod očiju i druge nesavršenosti kože. Efekat traje do 8 sati. Redovna upotreba kreme smanjuje stvaranje novih brazda, smanjuje bore, smanjuje proširene pore, poboljšava elastičnost kože.

Revolucionarni sastav AGELXR-a je Argirelin, peptid, čije se delovanje upoređuje sa dejstvom botoksa, ali bez invazivnog punktiranja kože!

Argireline je odgovoran za čvrstu, elastičnu kožu i stimuliše proizvodnju kolagena i elastina. Pored toga, sprečava opuštanje i gubitak vlage iz kože, a kombinacija magnezijum-silikata i natrijum silikata omogućava smanjenje vidljivosti pora, ujednačavanje strukture kože i deluje protiv starenja. Proizvod sadrži vitamine A, E, H, B5, B8 i biljna ulja bogata Omega-3 i Omega-6 kiselinama, te značajno regeneriše, vlaži i pospešuje obnavljanje ćelija kože.

#nemambore

AGELXR je veoma efikasan. U pakovanju ćete naći 10 ili 30 ampula sa zapreminom od 0,6 ml. Jedna ampula je dovoljna za 2-3 primene!

Kako se koristi?

Za optimalne rezultate koristite AGELXR direktno na prethodno očišćenu kožu.

Mesto nanošenja kreme malo navlažite vodom. Nanesite malu kap AGELXR kreme na prst i nežnim tapkanjem rasporedite tanak sloj preko izabranog područja kože. Zatvorite tubu odmah nakon što upotrebite kremu. Ostavite namazanu kremu na koži 2 - 3 minuta da deluje, bez mimičkih pokreta. Hladan vazduh (ventilator) ubrzava i pojačava efekat AGELXR-a.

Opciono: Nanesite komplet za šminkanje. Šminka na bazi ulja može oslabiti efekat kreme.

Šta uzrokuje da krema deluje slično kao botoks, iako ga ne sadrži. 

Glavni aktivni sastojak je argirelin peptid, odgovoran za čvrstu, elastičnu kožu i stimulisanje proizvodnje kolagena i elastina. Pored toga, sprečava opuštanje i gubitak hidratacije kože.

AgeLXR se nudi u obliku mikro ampula, koje garantuju optimalnu upotrebu aktivne supstance, štiteći kremu od oksidacije. Krema je namenjena osobama koje se bore sa borama i kesama ispod očiju. Umor, zadržavanje vode u organizmu, genetska stanja, kao i mnoge civilizacijske bolesti uzroci su kesa ispod očiju i drugih nesavršenosti kože.

Mnogi od nas ne žele da se odluče za tretmane estetske medicine, zbog čega AgeLXR mikro krema za lokalnu primenu na koži predstavlja prekretnicu u beauty tehnologiji. Ovo je odgovor za sve koji žele da podignu kvalitet i izgled kože na potpuno bezbedan način bez specijalizovanih tretmana.
Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
4.999,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 18163