WELLWAY SHOP
Korpa

Bebe i deca

Brend: Hermz
Healpsorin® Baby Balzam - naša brzo upijajuća, umirujuća formula pomaže omekšavanju kože, smirujući svaku nelagodnost i vraćajući ravnotežu oslabljenoj kožnoj barijeri.Pogodan za osetljivu kožu sklonu ekcemu i temenjači, Healpsorin balzam štiti osetljivu kožu hidratantnim i zaštitnim slojem kak..
1.999,00 RSD
Brend: Hermz
Healpsorin® Baby Emulzija - Hranljiva i nemasna emulzija za kupanje specijalno formulisana da nežno očisti i vlaži osetljivu kožu, istovremeno čuvajući njenu prirodnu lipidnu barijeru.Ovaj balzam za čišćenje kupanja za bebe bez iritacije bezbedno deluje od rođenja da vlaži i štiti bebinu kožu od b..
1.999,00 RSD
Brend: Hermz
Healpsorin® Baby šampon - Hranljivi šampon za bebe sa prebioticima.Blag i neiritirajući šampon pogodan za upotrebu od prvih dana bebinog života. Savršeno čisti i hidrira kožu glave i kosu, pružajući neophodne hranljive sastojke. Obogaćen kombinacijom prirodnih površinskih aktivnih materija, prebioti..
1.799,00 RSD
Brend: Hermz
Healpsorin® Baby Ulje - Inovativna formula gela na bazi ulja, Healpsorin Babi ulje smiruje iritaciju kože i druge simptome koji se obično povezuju sa seboroičnim dermatitisom i temenjačom.Ponesite svoju bočicu Healpsorin Babi ulja od 50 ml gde god da vas život odvede da biste obezbedili podmlađujuć..
2.099,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)