WELLWAY SHOP
Korpa

Blog RSS Feed

17 окт Nega kože ako se bavite sportom
Miloš 0 165
Kao sportista, vaša koža je podvrgnuta raznim uslovima koji mogu da izazovu kožne probleme ako se nega ne obavlja pravilno. Razumevanje ovih izazova kao I specifičnih potreba vase kože je prvi korak u usvajanju rutine nege koja radi za vas. Izazovi k..
25 сеп Kako voda kojom se tuširamo i umivamo utiče na našu kožu
Miloš 0 184
Voda se često naziva 'eliksir života' i od suštinskog je značaja za svaku ćeliju i funkciju u našem telu. Međutim, kada je reč o nezi kože, vrsta voda kojima se izlažemo može da napravi ogromnu razliku.Dok pedantno biramo prečišćivače, hidratantne kr..
01 сеп Sinergija u nezi kože: Kako Healpsorin linija proizvoda deluje zajedno da smiri i zaštiti problematičnu kožu
Miloš 0 224
Moć sinergije kod nege kože Kada je reč o nezi kože, matematika baš I ne važi - ukupan zbir je često veći od njenih pojedinačnih delova. Ovaj princip je prelepo oslikan od strane Healpsorin Body Wash +  Emollinet Balm seta, dinamičnog dua posebno for..
01 сеп U potrazi za dugoročnim olakšanjem kod upalnih stanja kože
Miloš 0 310
Složeni svet zdravlja kože Zdravlje kože je kompleksna tema koja prevazilazi površnu diskusiju. To je dinamično polje koje se ukršta sa raznim aspektima našeg života, od faktora životne sredine kao što su zagađenje i izloženost UV zracima, stilu živo..
01 сеп Naš vodič za negu osetljive kože
Miloš 0 222
Kompleksnost osetljive kože Nega osetljive kože daleko je od pravolinijske nege; to je svakodnevni izazov koji zahteva balansiran pristup. Od crvenila i iritacije do suvoće i nervoze, simptomi mogu biti i fizički neudobni i emocionalno iscrpljujući. ..
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)