Kao sportista, vaša koža je podvrgnuta raznim uslovima koji mogu da izazovu kožne probleme ako se nega ne obavlja pravilno. Razumevanje ovih izazova kao I specifičnih potreba vase kože je prvi korak u usvajanju rutine nege koja radi za vas.

Izazovi kod nege kože sa Kojima se suočavaju sportisti

Znoj, izloženost elementima i često tuširanje mogu dovesti do raznih problema sa kožom kao što su zapušene pore, akne, suvoća, pa čak i prerano starenje. Ne radi se samo o tome da izgledaš dobro, radi se o tome da se osećate dobro u svojoj koži dok pomerate svoje fizičke granice.

Zašto vaša redovna rutina nege kože možda nije dovoljna

Možda već imate rutinu nege kože, ali pitanje je da li se ona slaže sa vašim atletskim načinom života? Standardna kozmetika, čak I velikih I zvučnih brendova, često sadrži generičke formulacije koje se ne odnose na specifične izazove sa kojima se sportisti suočavaju, naročito ako imaju specifičnu, osetljivu ili suvu kožu.

Kako se Hermz proizvoda razlikuju od ostalih?

Razumevanje jedinstvenih potreba vaše kože kao sportiste je prvi korak u pronalaženju pravih rešenja za negu kože. Hermz proizvodi su razvijani fokusirano na kožu koja je osetljiva, problematična I zahtevna po pitanju sastojaka I tolerancije na iste:

Za osetljivu ili iritiranu kožu: Healpsorin kupka za telo zajedno sa Healpsorin Emolijentnim Balzamom nudi sveobuhvatno rešenje za negu kako osetljive, iritirane kože tako I kože izložene različitim stresovima.


Za probleme sa skalpom, svrabom, perutanjem i crvenilom: Healpsorin šampon  Healpsorin regenerator su formulisani da se uhvate u koštac sa svim navedenim problemima. Za razliku od komercijalnih formulacija koje su uglavnom fokusirane na postizanje jednokratnih I brzih rezultata uz pomoć agresivnih I dugoročno štetnih sastojaka, Healpsorin proizvodi koriste najkvalitetnije, prirodne sastojke koji pomažu koži da uspostavi balans mikrobioma, da ojača njenu prirodnu barijeru I da koži pruži neophodne materije za dugotrajne rezultate I opšte zdravlje kože.


Za oporavak vlasišta I oštećen kose koja se lako lomi I opada; Komplet za kosu od 4 korakaHairLXR je upravo za vas – sinergija najboljih sastojaka za sveobuhvatni oporavak vlasišta I kose, bez obzira na uzroke. Namenjen je svima koji žele da povrate, pre svega zdravo vlasište, odakle I kreće zdrava kosa, da stimulišu stvaranje novih folikula I na taj način potpuno revitalizuju I kožu glave I bujnost kose. Bitno je reći da je namenjen I muškarcima I ženama.

 

Za telesne akne i suvoću: Healpsorin kupka za telo je poznata po svojim nežnim svojstvima eksfolijacije bez iritacija. To je ultra umirujuća kupka za telo formulisana je za jačanje barijere kože i održavanje nivoa hidratacije. Pruža esencijalne hranljive sastojke koji jačaju I umiruju kožu.

 

Dodatni saveti za vašu atletsku rutinu nege kože

Ne čekajte simptome : Koristite proizvode za negu kože pre pojave simptoma.

Ostanite hidrirani: Pijte dosta vode. Pri prvom znaku isušenosti kože, koristite emolijent ili kremu koja vam prija da koži obezbedite hidratantnost.

Briga o vašoj koži nije sporedna aktivnost; To je presudno kao i tvoj režim treninga. Sa ciljanim rešenjima poput onih koje nude Hermz proizvodi, možete osigurati da vaša koža i kosa budu otporne i zdrave kao i vaš atletski duh.

Spremni ste da uzdignete svoju rutinu nege kože kako bi se poklopila sa vašim atletskim ambicijama? Hermz nudi specijalizovane proizvode dizajnirane da se suoče sa jedinstvenim izazovima sa kojima se sportisti suočavaju. Napravite prvi korak danas i uložite u negu kože koja radi naporno kao i vi.