WELLWAY SHOP
Korpa

HairLXR

Brend: Hermz
HairLXR™ Serum - Povratite svoje davno izgubljeno samopouzdanje i budite ponosni na svoj odraz uz naš profesionalni serum protiv opadanja kose.Bez obzira na tip kose, HairLXR serum za negu kose može pomoći u podmlađivanju onoga što imate i podstaći zdrav rast kose iznad i dalje.Bez obzir..
3.599,00 RSD
Brend: Hermz
HairLXR™ šampon za jačanje i obnavljanje kose - Nežan, ali temeljno pročišćavajući šampon protiv opadanja kose, formulisan da ojača tanku kosu i poboljša pričvršćivanje kose za vlasište.Ovaj blagi, ali temeljno čisteći šampon protiv gubitka kose, formulisan za jačanje proređene kose i p..
2.199,00 RSD
Brend: Hermz
HairLXR™ Piling šampon - Šampon sa eksfolijantnim dejstvom koji podstiče rast koseBori se protiv procesa starenja folikula kako bi sprečio gubitak kose.Ovaj hranljivi šampon cilja na tanku, bez sjajnu kosu sklonu opadanju, stvarajući idealnu osnovu za deblju, puniju kosu i pomaže u zaštiti od ..
2.299,00 RSD
Brend: Hermz
HairLXR™ komplet, zasnovan na sinergijskom procesu u 4 koraka koji koristi biotin, stimuliše ponovni rast kose, smanjuje vidljivo stanjivanje kose i podržava zdravlje mikrobioma vlasišta, što se pretvara u pune, dobro nahranjene pramenove kose.Pomaže u obnavljanju oštećenih veza u kosi i zadrž..
8.999,00 RSD
Brend: Hermz
HairLXR™ Regenerator za kosu - Formula sa dvostrukim dejstvom posebno dizajnirana za masnu, proređenu kosu koja lako opada.Popravlja prekinute veze tako što prodire u pramenove kose i vlaži ih za deblje, jače i dugotrajnije rezultate.Povećava elastičnost i olakšava oblikovanje koseOjačava..
2.399,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)