WELLWAY SHOP
Korpa

HairLXR™ Piling šampon

HairLXR Piling šampon
HairLXR Piling šampon
HairLXR Piling šampon
HairLXR Piling šampon
HairLXR Piling šampon
HairLXR Piling šampon
HairLXR Piling šampon
HairLXR Piling šampon
HairLXR Piling šampon
HairLXR Piling šampon
HairLXR Piling šampon
HairLXR Piling šampon
HairLXR™ Piling šampon

HairLXR™ Piling šampon - Šampon sa eksfolijantnim dejstvom koji podstiče rast kose

Bori se protiv procesa starenja folikula kako bi sprečio gubitak kose.

Ovaj hranljivi šampon cilja na tanku, bez sjajnu kosu sklonu opadanju, stvarajući idealnu osnovu za deblju, puniju kosu i pomaže u zaštiti od lomljenja tokom šamponiranja.

Obogaćena mikro-eksfoliatorima dobijenim od oraha, blaga formula koja jača kosu nežno vrši piling kako bi očistila vlasište od mrtvih ćelija kože i nakupljenog proizvoda od masne, suve kose.

Promovisanje rasta sjajnije, otpornije kose mešavinom prirodnih aminokiselina koja stimuliše rast, kondicioniranjem oleanolne kiseline i tripeptida bogatih hranljivim materijama kako bi se osiguralo optimalno učvršćivanje kose i borilo se protiv procesa starenja folikula kako bi se sprečio gubitak kose.

  • Stimuliše mikrocirkulaciju krvi u koži glave, stimulišući rast kose
  • Jača folikule kose za punije, deblje rezultate
  • Deluje na stanjivanju i dubinski vlaži svaku kosu
  • Pojačava debljinu, punoću i ukupnu gustinu svakog pramena kose.
  • Vidno poboljšava stanje i izgled kose.

Ključni sastojci:

Ekstrakt oraha

bori se protiv gubitka kose uz pomoć Omega-3 masnih kiselina koje sprečavaju oštećenje ćelija. Obogaćen aktivnim sastojcima dobijenim iz biljnih matičnih ćelija u našoj formuli šampona za piling HairLXR, podstiče obnavljanje ćelija folikula dlake i štiti kosu od oštećenja od UV zračenja.

Arginin

koji se prirodno nalazi u obliku proteinskog sastojka Keratin koji se nalazi u kosi, amino kiselina arginin podržava funkciju barijere vlasišta. Pomaže rast kose kada se kombinuje sa drugim aktivnim sastojcima u okviru našeg vlasničkog formulisanog šampona za piling HairLXR.

Ekstrakt lista koprive

adstringentno i antibakterijsko dejstvo ekstrakta lista koprive u našem šamponu temeljno čisti masnu kosu. Bogat silicijumom i sumporom, ekstrakt lista koprive takođe održava kosu sjajnijom i zdravijom.

Oleanolna kiselina

sadrži antimikrobna i antiinflamatorna svojstva, oleanolna kiselina uslovljava lomljivu kosu sklonu lomljenju i lakom opadanju. Održavanje teksture i integriteta svakog pramena kose.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
2.299,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 18170