WELLWAY SHOP
Korpa

HairLXR™ Šampon

HairLXR Šampon
HairLXR Šampon
HairLXR Šampon
HairLXR Šampon
HairLXR Šampon
HairLXR Šampon
HairLXR Šampon
HairLXR Šampon
HairLXR Šampon
HairLXR Šampon
HairLXR Šampon
HairLXR Šampon
HairLXR™ Šampon

HairLXR™ šampon za jačanje i obnavljanje kose - Nežan, ali temeljno pročišćavajući šampon protiv opadanja kose, formulisan da ojača tanku kosu i poboljša pričvršćivanje kose za vlasište.

Ovaj blagi, ali temeljno čisteći šampon protiv gubitka kose, formulisan za jačanje proređene kose i poboljšanje pričvršćivanja kose na kožu glave. Podstičući rast zdravih vlasi, naš patentirani kompleks za jačanje kose koji sadrži ekstrakt koprive, prebiotike i sastojke za izgradnju veza, pomaže u obnavljanju izgubljenih hranljivih sastojaka i jača strukturu i debljinu slabih, krhkih folikula kose. Formulisan za postizanje dobro ishranjene, glatke i zdrave kose.

  • Čisti i uklanja nakupljanje ulja i prljavštine od spoljašnjih faktora bez narušavanja zaštitne barijere kože glave.
  • Pruža snažnu antioksidantnu zaštitu za zaštitu kose od oštećenja životne sredine.
  • Jača krhku ili lomljivu kosu, vraćajući elastičnost.
  • Vratite sjaj i vitalnost oštećenoj kosi.

Napunite tanke, mršave pramenove sa Hairlkr šamponom specijalno formulisanim da održava kosu u optimalnom stanju popravljajući oslabljene veze kose, dok temeljno čistite masnu kosu.

Naša regenerativna formula daje vlagu, jača vlakna kose i pruža lakoću upravljanja pri svakom pranju. Pruža vlasničku kombinaciju graditelja veza koja pomaže otpornosti kose sklone opadanju i telogen efluvijuma, minimizirajući gubitak kose.

Ključni sastojci:

Ekstrakt koprive

bogat policikličnim jedinjenjima koja sprečavaju gubitak kose, ekstrakt koprive u okviru našeg šampona Hairlkr ima svojstva koja regulišu sebum i hidratizuju svojstva koja balansiraju masnoću, održavaju prirodnu hidrataciju kose i pomažu rast kose.

Bond Builders (zaštićena formula)

pomažu u jačanju strukture kose, popravljanju oštećenja i sprečavanju lomljenja. Štiti zdravu kosu od toplote, UV zračenja i zagađenja, jača pramenove i istovremeno podstiče elastičnost za dužu, gušću kosu.

Inulin (koren cikorije)

umiruje kožu glave i podstiče rast sjajne kose, inulin nežno čisti kosu i daje joj prirodan sjaj, dok istovremeno štiti biofloru skalpa i jača odbranu kose od štetnih agresora.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
2.199,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 18171