WELLWAY SHOP
Korpa

Healpsorin® Emolijentni Balzam

Healpsorin® emolijentni balzam za telo
Healpsorin® emolijentni balzam za telo
Healpsorin® emolijentni balzam za telo
Healpsorin® emolijentni balzam za telo
Healpsorin® emolijentni balzam za telo
Healpsorin® emolijentni balzam za telo
Healpsorin® emolijentni balzam za telo
Healpsorin® emolijentni balzam za telo
Healpsorin® Emolijentni Balzam

Healpsorin® visoko hidrirajući emolijentni balzam pomaže u obnavljanju barijere kože i tretira stanja suve kože koja su sklonija pogoršanjima, uključujući dermatitis, ekcem i psorijazu.

Hranljivi emolijentni balzam koji jača barijeru kože pruža dugotrajno olakšanje suvoj koži od svraba koji je povezan sa ekcemom i psorijazom, omekšavanjem grubog dela kože i olakšavanjem hidratacije epiderma. Inovativna mešavina matičnih ćelija šargarepe bogate fitosterolima i probiotika poboljšava prodor hranljivih sastojaka i masnih kiselina za obnovu kože. Sinergističko delovanje sa Gugul kompleksom koji ima protivupalna svojstva i Dextranom, ojačava kompromitovanu lipidnu barijeru, istovremeno smanjujući oksidativni stres izazvan spoljnim faktorima, za mekši i elastičniji izgled kože.

 • Umiruje suvoću i ljuštenje kože
 • Pomaže da se efikasno obnovi zaštitni sloj kože
 • Minimizira proces transepidermalnog gubitka vode (TEWL)
 • Štiti od upale i slobodnih radikala
 • Smiruje simptome psorijaze i ekcema

Aktivni sastojci:

Matične ćelije šargarepe:

Nadoknađuju vodu koju je koža izgubila, obezbeđujući koži esencijalne lipide. Oni stimulišu rast keratinocita koji se nalaze u spoljašnjem sloju kože i fibroblasta kako bi ojačali i ubrzali regeneraciju oštećene kože.

Kompleks GlucodOKS® Likuid i Guggul-MCT810:

GlucodOKS® Likuid i Guggul-MCT810 rade u harmoniji kako bi stimulisali proliferaciju fibroblasta i povećali skladištenje lipida u ćelijama, što je ključno za održavanje hidratacije kože i povećanje sinteze kolagena tipa I,  uz minimiziranje upale kože.

Inulin:

Umirujući suvu, ljuskavu i iritiranu kožu, inulin jača odbranu kože od agresora iz okoline. Povećava hidrataciju i poboljšava stanje kože.

Kopaču puter:

Odličan emolijens koji vraća elastičnost kože. Bogat masnim kiselinama, pruža koži antioksidativnu zaštitu od spoljašnjih faktora, istovremeno povećava hidrataciju, održava elastičnost kože i ublažava simptome povezane sa ekcemom i psorijazom.

Ulje za osvetljenje:

Kondicionira kožu, sadrži veoma visoku koncentraciju linolne i alfa-linolenske kiseline, Omega-3 i Omega-6, koje mogu pomoći u otklanjanju osećaja zatezanja, iritacije kože i smanjenju upale, dok poboljšavaju elastičnost  kože.

Ulje semena crne ribizle:

Deluje kao snažan antioksidant i ima sposobnost da ojača kožu. Bogato esencijalnim masnim kiselinama, posebno gama-linolenskom kiselinom (GLA), ulje semena crne ribizle obnavlja lipide u koži. Ključno za njegovo delovanje su antiinflamatorna svojstva koja smiruju nelagodnost povezanu sa svrabom dok istovremeno smanjuju suvoću i ljuštenje kože.

Dextralip®:

Polisaharid rastvorljiv u vodi koji umiruje i sprečava starenje. Dextralip® štiti kožu od preranog starenja tako što inhibira COKS-2 aktivnost i stimuliše proizvodnju ključnih proteina (Ciclin D1, TP63 i GADD45). Pored toga, Dextralip® pomaže u održavanju odgovarajuće hidratacije kože, smiruje osetljivost kože, smanjuje lučenje prostaglandina, što rezultira smanjenjem upale, tipične za ekcem i psorijazu.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
3.399,00 RSD
 • Lager: Na stanju
 • Šifra proizvoda: 18154