WELLWAY SHOP
Korpa

Informacije o dostavi

Internet prodavnica www.wellway.rs kojom upravlja privredno društvo WELLWAY DOO BEOGRAD - ZEMUN, ima potpisan ugovor sa Post Express kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Narudžbine van teritorije Republike Srbije trenutno nisu aktivne.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bismo ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena dostave za teritoriju Republike Srbije

Cena dostave za sve narudžbine preko 2.500,00 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 2.500,00 RSD dostava se naplaćuje 300,00 RSD.

Cena dostave ili besplatna dostava uključuje dostavu paketa do 2 kg težine na adresu kupca. Za pakete preko 2 kg težine i pakete većih dimenzija moguća je doplata za koju će kupac svakako biti obavešten nakon izvršene provere sa kurirskim službama.


Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem E-Maila na office@wellway.rs.